Din 2000

Sophore Investments

Sophore Investments activeaza in piata romaneasca inca din anul 2000

Cotroceni Business Center apare in 2007 in urma investitiilor in amenajari de spatii de birouri in incintele vechilor cladiri din Apaca. Astfel ca Imobilele au parte de modernizari, atat la interior cat si la exterior, parcarile sunt asfaltate si astfel sunt inchiriate peste 25.000mp de spatii, in majoritate de birouri.


Complexul de birouri Cotroceni Business Center se afla pozitionat la intersectia Bd. Iuliu Maniu cu Bd. Vasile Milea si este la: - 15 min de Autostrada A1 - 30 min de Aeroportul Baneasa - Langa noul Mall Afi Palace Cotroceni - 10 min de Centrul Bucurestiului
Complexul de birouri este format din mai multe cladiri destinate spatiilor de birouri, spatiilor comerciale sau spatiilor de depozitare. Corpurile A,T,U si B au fost recent modernizate, fiind amenajate in spatii pentru birouri compartimentate la cererea clientilor.
Complexul Cotroceni Business Center este format din: Corpul A - parter + patru etaje, cu o suprafata de aproximativ 3300 mp pe nivel, totalizand astfel 16500 mp. Corpul B - parter + patru etaje, cu o suprafata de aproximativ 3300 mp pe nivel, totalizand astfel 12500 mp. Corpul U - parter + sase etaje, cu o suprafata de aproximativ 900 de mp pe nivel, totalizand cca. 6000 de mp. Corpul T - 4 etaje, cu o suprafata de 1600 mp fiecare.

Istoric - Platforma Apaca: Numele APACA este acronimul de la Atelierele Publice Autonome de Confectii ale Armatei. Fabrica, initial o aglomeratie de ateliere, a fost formata de Alexandru Ioan Cuza si a fost gandita pentru a confectiona haine militare. Inainte de razboi, toate uniformele plecau de aici, dupa un sistem similar de functionare ca a acelui de la IKEA astazi: materialele erau impartite, taiate si date acasa croitoreselor la pachet, impreuna cu toate accesoriile necesare pentru a fi cusute. Constructia fabricilor propriu-zise a inceput dupa venirea comunismului, cand in APACA a fost centralizata toata productia de industrie usoara. In anii comunismului pe platforma APACA munceau in medie la orice ora 6-7000 de oameni, marea majoritate fiind femei care lucrau in 3 schimburi - astfel ca APACA detinea peste 18.000 de angajati.
Viziune: Strategia Sophore Investments in viitorul apropiat este modernizarea in continuare a vechilor cladiri din incinta APACA pe care le detine si transformarea lor in spatii de birouri.
x
This website is using cookies. More info. Sunt de acord